StoryEditor

Powitalny poczęstunek

06.10.2017., 11:10h
Stowarzyszenie producentów pomidorów i ogórków pod osłonami w dniach 25-28 września br. uczestniczyło w targach Invest Hotel w Poznaniu, promując wśród grupy HoReCa nowy trend związany z powitalnym poczęstunkiem gości, polegający na zapewnieniu zdrowego, polskiego "Welcome gift" w postaci elegancko wyeksponowanych na paterach, misach czy talerzach polskich pomidorów.

Nowy poczęstunek spotkał się z dużym zainteresowaniem wśród odwiedzających stoisko, gdzie szczegółowo omawiano ideę projektu, przedstawiano przykładowe kompozycje z różnych odmian pomidorów oraz zapewniono pomidorowy poczęstunek, potwierdzający słowa o bogactwie smakowym pomidorów. Przedostatniego dnia targów dodatkowo została wygłoszona krótka, aczkolwiek merytorycznie rzeczowa prelekcja o projekcie.

Licznie przybyli przedstawiciele grupy HoReCa po zapoznaniu się z nowym trendem witania gości, wyrażali głębokie zainteresowanie projektem oraz popierali pomysł kultywowania zdrowego trendu życia, zdrowego odżywiania oraz zdrowego, indywidualnego i niebanalnego witania gości hotelowych.

Przystępując do projektu: Zdrowy, polski "Welcome gift" cała branża hotelarska zyska dodatkowe atuty, a tym samym zapewni pozytywne odczucia dla swoich gości.

kw

źródło: mat. prasowe sppiopo

20. kwiecień 2024 02:14