Dzwonek  Czytaj prenumeratę już od 147 zł  Skorzystaj

Trwa spotkanie "Kiszonki z Doliny Baryczy – czyli jak skutecznie tworzyć własną markę?"

Trwa spotkanie "Kiszonki z Doliny Baryczy – czyli jak skutecznie tworzyć własną markę?"

Dziś w Karnicach (gmina Żmigród, powiat Trzebnicki) odbywa się wielkie kiszenie, czyli nasze spotkanie pt. "Kiszonki z Doliny Baryczy". W trakcie seminarium praktycy wytłumaczą, jak sprzedawać kiszone ogórki i kapustę pod własną marką. Podpowiedzą tez, jak budować markę własną i zdradzą przepisy na udane kiszenie warzyw.

Trwa nasze spotkanie "Kiszonki z Doliny Baryczy – czyli jak skutecznie tworzyć markę własną". O procesie budowania własnej marki kiszonkarskiej mówi Emilia Sznajder-Chmura. Rozmawiamy o tym, jak wystrzegać się błędów, oraz jak zacząć swoją przygodę z kiszeniem warzyw.

Następnie dr Anna Wrzodak opowie o tym, czy i jak stosować bakterie startowe w kiszeniu, a Krajowe Centrum Badań i Certyfikacji przybliży kwestie związane z certyfikacją produkcji i przetwarzania warzyw.

Dowiemy się też, jakie są najlepsze odmiany do kiszenia oraz jakie środki ochrony roślin stosować w produkcji warzy na kiszonki. Na zakończenie weźmiemy udział w warsztatach kiszonkarskich.  

Spotkanie prowadzi redaktor naczelna miesięcznika Warzywa i Owoce Miękkie – Katarzyna Wójcik.

Zapraszamy serdecznie do oglądania relacji!












Recepta na sukces gospodarstwa ekologicznego wg Piotra Woźnickiego

Komentarze

Podobne artykuły

WiOM Warzywa i Owoce Miękkie

WiOM 09/2021

magazine cover image KUP PRENUMERATĘ ZOBACZ E-WYDANIE

PogodaPoznań

temp. min./max.

14°C/16°C

Użytkowniku zadecyduj o wyrażeniu zgody!

Skrollując treść naszego Serwisu, zamykając okno tego komunikatu (X), klikając na elementy strony poza tym komunikatem bez zmian ustawień w zakresie prywatności, zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. (dalej PWR/my) i Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach PWR i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie.

Nasz cel to dostarczanie interesujących Ciebie treści, również przez dopasowane do Twoich zainteresowań reklamy. Twoja zgoda na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii w Twojej przeglądarce umożliwi nam dostosowanie przekazu do Twoich preferencji. Pozwoli ograniczyć ilość prezentowanych reklam Brak zmian ustawień przeglądarki jest Twoją zgodą na zapis plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym i wykorzystanie zapisanych w nich informacji. Ustawienia przeglądarki w zakresie cookies możesz zawsze zmienić
(szczegóły w Polityce Prywatności).

Drogi Użytkowniku!

Przez dalsze Aktywne korzystanie z Serwisu, bez zmian ustawień przeglądarki, oznacza, że zgodziłeś się na przechowywanie w Twojej przeglądarce plików cookies i na przetwarzanie gromadzonych dzięki nim danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. i naszych Zaufanych Partnerów. Dowiedz się więcej lub wycofaj zgody